sibche-blue-logo
دانلود برنامه از سیب ایرانی
2سوهان

سوهان ری

سوهان نوعی شیرینی ایرانی یا به عبارتی نوعی حلواست که از جوانه گندم تهیه می‌شه.  موادی مثل آب، آرد سبوسدار، جوانه گندم، شکر، روغن، زرده تخم مرغ، هل، زعفران و مغز پسته در تهیه سوهان استفاده میشه.

بیشتر کسانی که به تهران میان برای زیارت شاه عبدالعظیم به شهر ری در قسمت جنوب استان تهران سر میزنن که سوهان بسیار معروفی داره. سوهان شهر ری را به عنوان سوغاتی تهران میتونید برای اقوام خود ببرید.

جوانه گندم منبع خاصیت اصلی سوهان محسوب می‌شه. رنگ قهوه‌ای روشن و عطر و طعم سوهان از جمله مواردی هست که نشان‌دهنده کیفیتش هست و این موارد به مواد اولیه آن بستگی داره. نوع روغن و کره حیوانی هم که در پخت سوهان مورد استفاده قرار می‌گیره در کیفیت آن مهمه. سوهانی که به دندان نچسبه و سفت نباشه مرغوبه. طعم سوهان نامرغوب جوریه که خریدار با چشیدن کمی ازش متوجه می‌شه که سوهان مرغوب نیست و کیفیت مواد اولیه آن پایینه.