پاور بانک مناسب سفر، راهنمای انتخاب و خرید
زمانی هست در سفر که بابت اخطار کاهش باتری موبایل و یا تبلت خود حسابی عصبانی میشوید. درست زمانی که به جای دیدنی برای عکس گرفتن رسیده اید و یا وقتی که باید مسیر درست را انتخاب کنید و احتیاج دارید تا GPD خود را فعال کنید، اما کافی ست به صفحه موبایل تان نگاه کنید تا ببینید این آخرین شانسی ست که در خصوص باستفاده از آن دارید!
قبلا در مطالب گوناگونی در خصوص تکنولوژی در سفر نوشته ایم. این روزها همه چیز، از لوازم منزل گرفته تا خودروهای پیشرفته کمپانی تسلا وابسته به نیروی الکتریکی برق هستند. خبر خوش برای مسافران قرن 21 ام این است که مثل قدیم لازم نیست برای روشنایی به دنبال فانوس و چراغ قوه باشند، تقریبا نقشه تمام دنیا و موقعیت لحظه ای آنها همواره در دسترس آنهاست و علاوه بر این برای عکاسی، ضبط فیلم، گوش دادن به موسیقی و بسیاری دیگر از کارهها همان صفحه 5 اینچی که در دست دارید کافی ست! اما نکته در این جاست که همه این امکانات در صورت خاموش شدن اسمارت فون شما به راحتی از بین میرود!
بشر همانطور که تلاش کرده به همه جوانب تکنولوژی جان ببخشد، فکر اینجای قضیه را هم کرده. پاوربانک ها با ذخیره باتری و انتقال انرژی الکتریکی در زمان لزوم به شما کمک میکنند تا همچنان ارتباط خود را با جهان بیرون حفظ کنید! پاوربانک ها در طرح و ساخت تنوع بسیاری دارند. بسته به ظرفیت و اندازه شان میتوانند برای کاربری های متفاوتی خریداری شوند. در این مقاله قصد داریم به شما در خرید پاور بانک مناسب سفر کمک کنیم.
نکته هایی در خصوص خرید پاور بانک مناسب سفر
پاور بانک از ابزراهای تکنولوژی ضروری در سفرهای امروزیست. در ادامه قصد داریم به شما کمک کنیم تا تعادلی میان اندازه، ظرفیت و قیمت پاوربانک ها در نظر بگیرید و در هنگام خرید به آن توجه کنید.
ظرفیت پاور بانک و باتری اسمارت فون خود را بدانید!
در خصوص پاور بانک و باتری های موبایل و تبلیت ها، ظرفیت شارژ بر اساس واحد میلی آمپر ساعت هست. در واقع میشود اینطور بیان کرد که میزان میلی آمپر پاور بانکی که برای سفر انتخاب میکنید باید متناسب با باتری موبایل یا تبلتی باشد که قصد شارژکردن آن را دارید. بنابراین به این مثال ساده دقت کنید.
اگر باتری موبایل شما 1500mAH است و پاوربانک شما هم 1500mAh ظرفیت دارد پس آن را یکبار شارژ خواهد کرد.
اگر باتری موبایل شما 3000mAH است و پاوربانک شما هم 9000mAHظرفیت دارد پس آن را سه بار شارژ خواهد کرد.
به همین سادگی، پس قبل از اینکه قرار باشد پاور بانک مناسب سفر را انتخاب کنید اول ظرفیت باتری و یا باتری هایی که قرار است شارژ کنید را بررسی کنید! نکته ای که باید دقت بکنید این است که این اعداد در خصوص آمپر-ساعت باتری و پاوربانک است. مساله مهمتر و ضروری دیگر میزان ولتاژ خروجی پاور بانک و ولتاژ ورودی باتری ست. وقتی از ولتاژ ورودی باتری گوشی خود مطمئن شدید حالا نوبت این میرسد که با توجه به ظرفیت های متنوع در بازار پاور بانک مناسب خود را خرید کنید.
دقت کنید پاوربانکی که به شما فروخته میشود قبلا استفاده نشده باشد و یا از تاریخ تولید آن سالها نگذشته باشد. استفاده مداوم از پاوربانک ها باعث میشود تا به مرور سلولهای ذخیره انرژی آنها تحلیل رفته و کیفیت سابق را نداشته باشند.
شارژ USB
بیشتر پاوربانک ها به طور رایج برای شارژ خروجی USB دارند. اما دقت کنید که برای استفاده از برخی از مدلهای قدیمی باید از کابل تبدیل استفاده کنید که این فرایند شارژ کردن در سفر را برای شما مشکل تر میکند. علاوه براین کابل و متعلقات سفر بیشتر به معنی شلوغی و احتمال گم شدن بیشتر آنهاست. سعی کنید پاور بانکی که انتخاب میکنید حداقل دو پورت خروجی USB داشته باشد. بنابراین پاور بانک مناسب سفر در بهترین حالت چند خروجی برای شارژ گوشی و یا تبلت و استفاده به عنوان چراغ قوه خواهد داشت.
قیمت و کیفیت پاور بانک
بعد از اولویت اول، یعنی انتخاب باتری با ظرفیت مناسب نوبت میرسد به بحث کیفیت ساخت و قیمت. تقریبا بیشتر پاور بانک ها بدنه فلزی دارند و بهتر است شما هم برای سفر از این نوع پاور بانک استفاده کنید. در واقع پاور بانک ها با بدنه پلاستیکی آسیب پذیری بیشتری در برابر ضربه دارند و این برای شما که ممکن است در سفر آن را در محل نه چندان خوبی قرار دهید مناسب نیست.
مساله بعدی ضد آب بودن پاور بانک است. اگر گوشی موبایل و یا تبلت شما ضد آب است چه بهتر که پاور بانکی که خریداری میکنید هم همین خاصیت را داشته باشد تا در شرایط لازم از ضد آب بودن هردو آنها خیالتان آسوده باشد. همچنین در هنگام خرید دقت کنید چراغ های هشدار دهنده میزان باتری سالم بوده و پورت های USB آن شل نباشد.
با توجه به تنوع وسایل الکترونیکی همراه شما، از موبایل، دستگاه های GPS، اسپیکرهای بلوتوث، تبلت، چراغ قوه و غیره بهتر است تا با صرف هزینه ی بیشتر پاور بانک باکیفیت تر و با ظرفیت نسبتا بالاتری تهیه کنید.
قابلیت حمل
اصولا شما برای این پاور بانک میخرید تا در صورت لزوم بتوانید در هنگام حرکت وسیله الکترونیکی خود را شارژ کنید. بسیار خوب، با این حال به نظر میرسد ابعاد پاور بانکی که انتخاب میکنید بسیار مهم باشد.
به نظر میاید اگر تصمیم بگیرید با پرداخت پول کمتر پاوربانکی با ابعاد بزرگتر بخرید بعدا پشیمان خواهید شد. پس چه بهتر که با کمی هزینه بیشتر سعی کنید پاور بانک جمع و جورتری تهیه کنید.
نکته آخری که در خصوص پاوربانک وجود دارد این است که هیچ وقت از داشتن پاور بانک با ظرفیت بیشتر پشیمان نخواهید شد! اما این به شرطی ست که برای حمل آن دچار مشکل نشوید. اگر شما با کوله پشتی سفر میکنید بهتر است پاوربانک متوسطی تهیه کنید و اگر احتمالا همه جارا با ماشین خود گشت میزنید یک پاور بانک با ظرفیت بیشتر تهیه کنید.
اگر همچنان تصمیم نگرفته اید که چه برند و با چه ظرفیتی از پاور بانک را تهیه کنید بهتر است سری به وب سایت های مقایسه ویژگی و قیمت زده و برای سفر بعدی، کوله پشتی خود را به یک پاور بانک مناسب سفر مجهز کنید.