sibche-blue-logo
دانلود برنامه از سیب ایرانی

درباره باقلوا

باقلوا شیرینی اصیل ترک‌ها و ترکمن‌های آسیای میانه است که که نسخه‌ی ایرانی آن از سوغاتی‌های تبریز است که با کیفیت بسیار بالایی تولید و عرضه شده و طرفداران بسیار زیادی دارد. این شیرینی بعد از پخت به نوعی شربت لزج آغشته می‌شود و به همین دلیل بسیار شیرین است. هل، گلاب، شیر، آرد و زرده‌ی تخم‌مرغ و پسته از جمله موادی است که در تهیه‌ی آن به کار برده می‌شود.

در سفر به تبریز این فرصت برایتان پیش خواهد آمد تا یکی از بهترین و مرغوب‌ترین باقلواهای ایران را امتحان کنید.

باقلوا در ایران در استان‌های قزوین، یزد و آذربایجان شرقی تولید می‌شود که هرکدام ویژگی‌های خاص خود را دارند و تفاوت‌هایی دارند. ویژگی مشترک همه‌ی این شیرینی‌های پرطرفدار و دوست‌داشتنی این است که به دلیل برخورداری از بادام، پسته و گردو از انرژی و ارزش غذایی فوق‌العاده‌ای برخوردار هستند و هم‌نشینی بسیار لذیذی با چای ایرانی دارند.